IPL epilátor i-Light Remington IPL6250 [IPL6250]

IPL epilátor i-Light Remington IPL6250
IPL epilátor i-Light Remington IPL6250
IPL epilátor i-Light Remington IPL6250
IPL epilátor i-Light Remington IPL6250
Remington

Obj.číslo: 12587

Značka: Remington

Model: IPL6250

Dostupnosť: nie je v ponuke

Stav tovaru: nový

IPL epilátor Remington vhodný pre ženy aj mužov. Integrovaný senzor pleti zaistí, že bude funkčná iba na pokožke, ktorá je vhodná k IPL ošetrenie. S touto technológiou už môžete ošetrovať oblasti chrbta, ramien a hrudníka aj u mužov. Je veľmi jemný a jednoduchý na používanie, s ergonomickým, elegantným dizajnom a pohodlnou rukoväťou. Prevádzka: si... viac »


Tento tovar už nie je v ponuke.


IPL epilátor Remington vhodný pre ženy aj mužov. Integrovaný senzor pleti zaistí, že bude funkčná iba na pokožke, ktorá je vhodná k IPL ošetrenie. S touto technológiou už môžete ošetrovať oblasti chrbta, ramien a hrudníka aj u mužov. Je veľmi jemný a jednoduchý na používanie, s ergonomickým, elegantným dizajnom a pohodlnou rukoväťou.

Prevádzka: sieťová

Technológia:
PROPULSE - pokročilá technológia pracuje na princípe ohrievanie vlasového folikulu, zameriava svetelnú energiu v koreňovej časti a zastavuje cyklus rastu. Svetelná energia je absorbovaná a potláča rast omráčenie folikulu.

Farba: biela/čierna

vlastnosti:
- vhodné pre mužov i ženy
- trvalé výsledky po 3 ošetrení
- klinicky testovaný a odporúčaný dermatológmi
- technológia Propulse
- žiarovka sa 100 000 záblesky
- pulzný okienko 3cm2 - záblesk každé 3 sekundy
- integrovaný senzor pleti
- 5 možnosťou nastavenia intenzity
- ideálne na celé telo
- Multi-Flash pre väčšie oblasti, Single-Flash pre detailné ošetrenie

Použitie:
1. Otestujte svoju pokožku - porovnajte odtieň pleti s obrázkom na obale alebo na prednej strane návodu na použitie, aby ste zistili, či je pre vás použitie prístroja vhodné. Umiestnite integrovaný senzor pleti na pokožku oblasti určené na ošetrenie. Ak vaša pokožka vyhovuje, prístroj zapípa a zapne sa. Ak vaša pokožka nie je vhodná na ošetrenie, prístroj zabzučí a zostane vypnutý. Otestujte prístroj i-Light na malom kúsku pokožky a počkajte 48 hodín, aby ste sa uistili, že sa neobjaví žiadna negatívna reakcia. Ošetrujte len oblasti menované v manuáli vášho prístroja.
2. Vyberte svoj režim - prístroja i-Light sú vybavené dvoma operačnými režimami: režimom jednoduchého záblesku Single Flash a Multi-Flash režimom. Váš prístroj i-Light je automaticky po zapnutí nastavený na pomalší režim Single Flash.
Režim Single Flash - prístroj začne pracovať, akonáhle stlačíte zábleskové tlačidlo a priložíte pokožku na pleťový senzor. Tento režim je ideálny pre ošetrenie jednotlivých miest.
Režim Multi-Flash - po stlačení spínacieho tlačidla a priloženie pokožky na pleťový senzor, bude prístroj vysielať záblesky každé 2 sekundy. Tento režim vám umožní rýchlo ošetriť väčšie oblasti ako nohy, hrudník alebo chrbát jednoduchým pohybom ručnej jednotky po každom záblesku na ďalšiu oblasť.
3. Použitie tvárového nadstavca - tvárové chĺpky sa môžu výrazne líšiť od chĺpkov na tele a pokožka na tvári býva citlivejšia a častejšie vystavovaná slnečným UV lúčom. Preto je ošetrenie nežiaducich chĺpkov na tvári odlíšené od ošetrovanie zvyšku tela.

Výsledky epilácie:
Väčšina užívateľov začala zaznamenávať menej chĺpkov už pár týždňov od prvého ošetrenia. Avšak aby bolo zaistené ošetrenie každého rastúceho chĺpku, je dôležité pokračovať v režime kompletných ošetreniach. Režim kompletného ošetrenia je každé 2 týždne, pre tri ošetrenie (miesta na tele), a štyri ošetrenie (oblasti v dámskom tvári), potom podľa potreby.
Pár dní po prvom použití môžete začať pozorovať, že chĺpky vypadávajú. Objaví sa aj novo rastúce chĺpky, ale v menšom počte, jemnejšie a svetlejšie, než tie pôvodné. Tento nový rast je úplne normálne a mali by ste ho očakávať.

Individuálne výsledky sa môžu líšiť. V priebehu klinickej štúdie pozorovalo 66% účastníkov úbytok chĺpkov dvanásť mesiacov po iba troch aplikáciách. Podobný výsledok majú aj profesionálne prístroje.

Napätie: 120 - 240 V
Frekvencia: 50 - 60 Hz
Hlučnosť: 65 dB

Pre zobrazenie videa priamo na stránke je nutné súhlasiť s analytickými cookies.
 Nastavenie cookies

QR kód IPL epilátor i-Light Remington IPL6250

Súbory na stiahnutie:

Značka Remington

Remington

Značka Remington patrí medzi popredné svetové značky elektroniky pre profesionálnu starostlivosť o vlasy, holenie a zastrihávanie. V roku 1937 prišla spoločnosť Remington na trh s prvým elektrickým holiacim strojčekom, ktorý zmenil budúcnosť pánskeho a dámskeho holenia. Značka neustále zlepšuje svoje procesy a technológie a vytvára inovácie na svetovej úrovni. Prichádza s výnimočnými výrobkami, ktoré prinášajú zákazníkom každodenné potešenie. Špecializuje sa na elektronické zariadenia na starostlivosť o vlasy a holenie. V širokom portfóliu výrobkov tejto značky nájdete žehličky na vlasy, kulmy, nahrievacie natáčky, fény na vlasy, holiace strojčeky, epilátory a depilátory a ďalšie úžasné výrobky. Vyberte si špičkové produkty Remington a doprajte si dokonalú starostlivosť o vlasy a telo. Remington vám pomôže nájsť váš osobitý štýl a vašu jedinečnosť. Ukážte svoje ja v celej svojej kráse.

Zobraziť viac 
100 %
Zákazník - 14. 02. 2020:
Overené hodnotenie

Prečo nakúpiť u nás?

Darčeky k objednávkam
K objednávkam rozdávame darčeky.

Expresné doručenie
Tovar skladom doručíme do 24 hodín.

Doprava ZADARMO
Doprava pri nákupe nad 79,- € ZADARMO!

Profesionálne poradenstvo
S výberom správneho tovaru Vám poradíme - kontakt.

100% zákaznícky servis
Aktuálne informácie o stave objednávky emailom aj cez SMS!

Overené zákazníkmi
Spokojnosť zákazníkov zaručená certifikátom.

Overené zákazníkmi

Overené zákazníkmi Kompletné hodnotenie
Overený zákazník02. 04. 2023
PRE:  Velmi rychle dorucenie.
 5.0 z 5
Overený zákazník16. 10. 2023
PRE:  výborná komunikácia, rýchle dodanie
 5.0 z 5
Overený zákazník09. 05. 2023
PRE:  Rýchle dodanie tovaru
 5.0 z 5
Overený zákazník27. 04. 2023
PRE:  Rýchle doručenie objednavky
Dobrá cena.
 5.0 z 5

Najnovšie články